Nyíregyházán, a Bujtosi-tó szomszédságában sorház eladó!

Vissza
Azonosító BI26079 NYOMTATÁS
Eladó ingatlanEladó
Ingatlan típusaSorház
Irányítószám4400
TelepülésNyíregyháza
Ára52.990.000 Ft
Alapterület109 m2
Telek677 m2
Építés éve2002
KomfortfokozatÖsszkomfortos
Épület szerkezetTégla
Szobák száma4
Fűtés típusaGáz (cirkó)
Belmagasság270 cm
ParkolásUdvari beálló

Nyíregyházán, a Bujtosi-tó szomszédságában lévő utcában sorház eladó.

Az ingatlannal kapcsolatos fontos információk:

Élettér: 

Az ingatlan nagyon jó helyen, jó környéken helyezkedik el. A Pazonyi út felől is könnyen megközelíthető, a belváros mindössze néhány perc alatt elérhető, továbbá minden fontos szolgáltatás és infrastruktúra (bevásárlóközpontok, buszmegálló, oktatási és egészségügyi intézmények, posta), játszóterek, a Bujtosi-tó, a 4-es főút nagyon közel található. A szomszédok csendesek, kulturáltak.

Maga a lakás kiváló állapotú, teljes körűen felújított, felettébb ízléses kialakítással rendelkezik. Stílusát tekintve a minimál jellemző rá, minden megoldás a modern egyszerűséget követi. Az alsó szinten lévő amerikai típusú konyha a nappalival egy légtérben helyezkedik el, hatalmas teret foglalnak magukba, ez a helyiség méretéből adódóan praktikusan berendezhető, udvarra néző hatalmas ablakainak köszönhetően igazán napfényes, gyermekes családoknak is kifejezetten élhető élettér alakítható itt ki. Az emeleten lévő szobák is ideális méretűek, a fürdőszoba kimondottan tágas, világos.

Vevő ügyfeleink számára a közvetítés díjtalan.

Irodánkban szakszerű, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Megosztom Kedvencekhez Elküldöm
üzenetben
Az Ön ingatlan tanácsadója

Hasonló ingatlanok, ezeket látta már?

Nyíregyházán, a Bujtosi-tó szomszédságában sorház eladó!
52.990.000 Ft
Képek 25 kép
Nyíregyházán, a Bujtosi-tó szomszédságában lévő utcában sorház eladó. Az ingatlannal kapcsolatos fontos információk: alapterül...
Alapterület 109 ㎡
Szobák 4
Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink