Energetika

Cégünk 1993-ban indult betéti társaságként, mint családi vállalkozás. Fő tevékenysége családi házak tervezése és műszaki ellenőrzése volt.

2002-ben Korlátolt felelősségű társasággá alakulva, a tevékenységi köreink száma is fokozatosan az alábbi tevékenységekkel bővült:

Energetikai szakvélemények készítése:

- épületenergetikai Tanúsítványok (energia tanúsítvány)

- energetikai Auditálások

- hőkamerás vizsgálat, diagnosztika

DEMETERV KFT.

4400 Nyíregyháza,

Ferenc krt. 26. 1/12.

ENERGETIKUS:

+36-30/326-0079

E-mail: demeterv.kft@gmail.com

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink