Rólunk

Vásároljon vagy adjon el ingatlan rövid időn belül a BALANSZ INGATLANSTÚDIÓVAL!

Szenvedélyünk az ingatlan! Tegyen próbára minket!

 

Marketing filozófiánk

Az elmúlt évek üzleti képzései, online tanfolyamai, Social média képzések megtanítottak, hogy egyszerűen, gyorsan segítsünk értékesíteni ingatlanát, vagy megtalálni álmai otthonát!

Social Media – Online felületek – BALANSZ INGATLANSTÚDIÓ!

 

Adminisztráció

Jól kidolgozott ügyviteli rendszerünk és az évek alatt kialakult jó partneri kapcsolatainkkal igyekszünk ügyfeleink számára kellemessé és röviddé tenni az egyébként unalmas szerződés kötéssel járó időt!

Rugalmasság – Tapasztalat – BALANSZ INGATLANSTÚDIÓ!

 

Egyedi értékesítési hitvallásunk

Az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél számomra! Ezért egyedi szolgáltatásokkal, partnereimmel állok ügyfeleim rendelkezésére. Értékbecslés, ingatlan szakjogász, hitelügyintézés.

Komplex szolgáltatás – kedvező árak – BALANSZ INGATLANSTÚDIÓ!

 

Cégünk célja a hatékony és az eredményes közvetítés, hiszen számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még eddig nem találkozott.

Munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek, ezen kívül folyamatosan képzik magukat, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.

„Az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél számunkra.” Ezért fontos számunkra, hogy stúdiónk teljes körű ingatlan tanácsadói tevékenység mellett számos egyéb szolgáltatással álljon ügyfeleink rendelkezésére, úgymint értékbecslés, jogi tanácsadás, hitelügyintézés stb.

Amennyiben Ön is egy komplex szolgáltatást szeretne kapni kedvező áron, úgy keressen bennünket bizalommal. Sikeres együttműködést kívánok!


Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink