Ingatlan értékesítés – A legfontosabb tudnivalók

2022. 08. 22.

Számos olyan váratlan helyzet lehet, amelyekkel az eladók az értékesítés során szembesülnek. Ennek ellenére az eladási folyamatnak nem kell stresszesnek vagy félelmetesnek lennie. Az ingatlan eladása ugyanakkor bonyolult lehet. Érdemes már az első pillanatban tapasztalt ingatlanügynökhöz fordulni.

Biztosan készen áll az eladásra?

Sok kezdő eladó nem biztos abban, hogy valóban készen áll-e az eladásra. A legfontosabb dolog, amit fel kell ismernünk, hogy valóban ez-e a megfelelő időpont az ingatlan értékesítésére. Nem szabad elhamarkodott döntéseket hozni. Beszéljen szakembereinkkel, még akkor is, ha csak gondolkozik otthona eladásán. Az ingatlanügynökök szakszerű tanácsokkal fogják ellátni, és – sokakkal ellentétben – nem fogják fölöslegesen erőltetni az ingatlan értékesítését.

Javítsa ki az apróbb hibákat

Ha elhatározta magát és készen áll az eladásra, akkor jöhet a következő lépés. Vannak olyan dolgok az otthonában, amelyeket Ön, mint tulajdonos tolerált. Ez lehet egy apró esztétikai hiba, mint például egy hibás ablakszigetelés vagy egyéb apró, ugyanakkor potenciálisan bosszantó probléma. Ezek hátráltathatják az ingatlan értékesítését. Az apróbb hibákat érdemes értékesítés előtt kijavítani.

Ingatlanszakértőink segítenek eldönteni, hogy mi az, ami mindenképp javítandó probléma. Meghatározzuk, hogy milyen további felújítás adhat hozzáadott értéket, és mi az, amivel nem érdemes bajlódni.

Álljon készen az értékesítésre

Eladóként fel kell készülnie arra, hogy az ingatlant minden alkalommal elérhetővé tegye, amikor egy potenciális vevő látni szeretné.

Legyen jelen a bemutatáskor

Fontos, hogy az eladó is legyen jelen az ingatlan bemutatásakor – amennyiben ez lehetséges. Tulajdonosként mindenkinél jobban ismeri az ingatlant, és valószínűleg ő a legalkalmasabb arra, hogy betekintést nyújtson a potenciális vevőknek, hogy megteremtse azt a bizonyos érzelmi szálat. ?

Ne bízza a véletlenre

Ingatlanirodánk megkönnyíti a dolgát! Tapasztalt ügynökeink időt és pénzt spórolnak Önnek. Segítünk végigjárni az ingatlan értékesítésének teljes folyamatát, jogi, adóügyi kérdésekben is megfelelő szakemberekkel állunk rendelkezésére.

 
Korábbi bejegyzések
A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A városi CSOK helyébe 2024-től a CSOK Plusz lép, mely egy új, kedvezményes hitelként fog szolgálni a családok számára. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb részleteket és feltételeket, hogy minden érdeklődő könnyen eligazodjon a programban.

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Az ingatlanvásárlás vagy eladás egy rendkívül összetett folyamat lehet, amely során kulcsfontosságú tényező a megfelelő ingatlanközvetítő kiválasztása. Az ingatlanszakértő olyan szakember, aki mély ismerettel rendelkezik a helyi ingatlanpiacról, és hatékonyan támogathat téged az ingatlan megtalálásában vagy értékesítésében. De milyen szempontok szerint találhatod meg a legmegfelelőbb ingatlank...

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az otthon szent terület. Egy hely, ahol a reggelek kávéja és a családi vacsorák egyaránt hajlékra lelnek. De mik teszik valóban "ideálissá" az lakóházat? Ez egy olyan egyensúly kérdése, ahol a szívünk vágyai és a mindennapi funkciók összeérnek. Az előszűrés pontossága pedig éppen ebben segít.

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Az elkövetkező évtől jelentős átalakításokat hoz a lakástámogatási rendszer, amelyek hatással lehetnek a lakásvásárlást tervező családok pénzügyi helyzetére is. Az átalakulás eredményeként számos jelenlegi kedvezmény megszűnik, miközben másoknál az elérhető támogatás összege növekedhet. Különösen nagyobb településeken élő családok kerülhetnek hátrányos helyzetbe, ha a lakásárak nem csökkennek lény...

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink