Ingatlan értékesítés – A legfontosabb tudnivalók

2022. 08. 22.

Számos olyan váratlan helyzet lehet, amelyekkel az eladók az értékesítés során szembesülnek. Ennek ellenére az eladási folyamatnak nem kell stresszesnek vagy félelmetesnek lennie. Az ingatlan eladása ugyanakkor bonyolult lehet. Érdemes már az első pillanatban tapasztalt ingatlanügynökhöz fordulni.

Biztosan készen áll az eladásra?

Sok kezdő eladó nem biztos abban, hogy valóban készen áll-e az eladásra. A legfontosabb dolog, amit fel kell ismernünk, hogy valóban ez-e a megfelelő időpont az ingatlan értékesítésére. Nem szabad elhamarkodott döntéseket hozni. Beszéljen szakembereinkkel, még akkor is, ha csak gondolkozik otthona eladásán. Az ingatlanügynökök szakszerű tanácsokkal fogják ellátni, és – sokakkal ellentétben – nem fogják fölöslegesen erőltetni az ingatlan értékesítését.

Javítsa ki az apróbb hibákat

Ha elhatározta magát és készen áll az eladásra, akkor jöhet a következő lépés. Vannak olyan dolgok az otthonában, amelyeket Ön, mint tulajdonos tolerált. Ez lehet egy apró esztétikai hiba, mint például egy hibás ablakszigetelés vagy egyéb apró, ugyanakkor potenciálisan bosszantó probléma. Ezek hátráltathatják az ingatlan értékesítését. Az apróbb hibákat érdemes értékesítés előtt kijavítani.

Ingatlanszakértőink segítenek eldönteni, hogy mi az, ami mindenképp javítandó probléma. Meghatározzuk, hogy milyen további felújítás adhat hozzáadott értéket, és mi az, amivel nem érdemes bajlódni.

Álljon készen az értékesítésre

Eladóként fel kell készülnie arra, hogy az ingatlant minden alkalommal elérhetővé tegye, amikor egy potenciális vevő látni szeretné.

Legyen jelen a bemutatáskor

Fontos, hogy az eladó is legyen jelen az ingatlan bemutatásakor – amennyiben ez lehetséges. Tulajdonosként mindenkinél jobban ismeri az ingatlant, és valószínűleg ő a legalkalmasabb arra, hogy betekintést nyújtson a potenciális vevőknek, hogy megteremtse azt a bizonyos érzelmi szálat. ?

Ne bízza a véletlenre

Ingatlanirodánk megkönnyíti a dolgát! Tapasztalt ügynökeink időt és pénzt spórolnak Önnek. Segítünk végigjárni az ingatlan értékesítésének teljes folyamatát, jogi, adóügyi kérdésekben is megfelelő szakemberekkel állunk rendelkezésére.

 
Korábbi bejegyzések
Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 442 0922 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlan szakértőink