Lakberendezési trendek

2022. 08. 22.

A lakberendezési trendek is változnak idővel. 2020 újszerű belsőépítészeti és lakberendezési megoldásokat hoz azok számára, akik szeretnék átalakítani a mindennapi tartózkodásnak helyet adó otthonukat. Azokat a trendeket vesszük sorra, melyek előreláthatólag 2020-ban nagyon divatosak lesznek a lakberendezés terén.

Természetes elemek

Ha kilépünk a technológiai megszállottságú dekorációs trendekből, amelyekről láttuk, hogy a 2019-es tervezési trendekben dominálnak, akkor láthatjuk, hogy 2020-ban a friss, természetes anyagok felé haladunk, ilyenek például a kő, réz, beton és gránit.

 

Ezek az elemek elősegítik a nyugodt hangulat elérését bármilyen térben, miközben visszatükrözik az otthona körüli világot.

Bársony bútorok

Ha hiszi, ha nem, a bársonyt régimódinak tekintik, ezt fényűző és részletes kidolgozásnak tudhatjuk be. Ez a többdimenziós szövet már sok figyelmet kapott, és a belsőépítészek nagy számban vonzódtak a bársonyos dekorációk felé, ez a legkeresettebb belsőépítészeti trendek közé fog tartozni 2020-ban is.

 

Merítsen ihletet a neves tervezők által kiválasztott, bársonyos kanapék választékából.

Gazdagabb színpaletta

Noha a tompított színek segíthetnek elkerülni, hogy a terek elsöprőnek és látványosnak éreztessék magukat, a belsőépítészek úgy gondolják, hogy 2020 olyan év lesz, ahol a merészebb színek részesülnek előnyben.

 

A ház gazdagabb színárnyalatai révén tompább és természetes árnyalatú bútorok és dekorációs elemek azonban újból megjelenhetnek. A vörös vonalak, a mély sárgák és a buja zöldek fognak dominálni.

Feketén-fehéren

Egy valóban időtlen formatervezési trend, amely évek óta szereplője a lakberendezési toplistáknak.

 

A fekete-fehér vizuális kontrasztja egyensúlyt és merészséget kölcsönöz otthonának, miközben határozottságot, és nagy teret kölcsönöz.

Az idei divatirányzatok mellett érdemes azonban arra is gondolni, hogy a trendkövetés ugyan új megjelenést kölcsönözhet a lakásnak, de a saját ízlésünket, személyes igényünket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új trendekből átemelhetünk akár egyes apró elemeket is saját otthonunkba, ugyanakkor egyre gyakrabban kombinálnak új trendeket.

 
Korábbi bejegyzések
A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A városi CSOK helyébe 2024-től a CSOK Plusz lép, mely egy új, kedvezményes hitelként fog szolgálni a családok számára. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb részleteket és feltételeket, hogy minden érdeklődő könnyen eligazodjon a programban.

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Az ingatlanvásárlás vagy eladás egy rendkívül összetett folyamat lehet, amely során kulcsfontosságú tényező a megfelelő ingatlanközvetítő kiválasztása. Az ingatlanszakértő olyan szakember, aki mély ismerettel rendelkezik a helyi ingatlanpiacról, és hatékonyan támogathat téged az ingatlan megtalálásában vagy értékesítésében. De milyen szempontok szerint találhatod meg a legmegfelelőbb ingatlank...

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az otthon szent terület. Egy hely, ahol a reggelek kávéja és a családi vacsorák egyaránt hajlékra lelnek. De mik teszik valóban "ideálissá" az lakóházat? Ez egy olyan egyensúly kérdése, ahol a szívünk vágyai és a mindennapi funkciók összeérnek. Az előszűrés pontossága pedig éppen ebben segít.

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Az elkövetkező évtől jelentős átalakításokat hoz a lakástámogatási rendszer, amelyek hatással lehetnek a lakásvásárlást tervező családok pénzügyi helyzetére is. Az átalakulás eredményeként számos jelenlegi kedvezmény megszűnik, miközben másoknál az elérhető támogatás összege növekedhet. Különösen nagyobb településeken élő családok kerülhetnek hátrányos helyzetbe, ha a lakásárak nem csökkennek lény...

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink