Lakberendezési trendek

2022. 08. 22.

A lakberendezési trendek is változnak idővel. 2020 újszerű belsőépítészeti és lakberendezési megoldásokat hoz azok számára, akik szeretnék átalakítani a mindennapi tartózkodásnak helyet adó otthonukat. Azokat a trendeket vesszük sorra, melyek előreláthatólag 2020-ban nagyon divatosak lesznek a lakberendezés terén.

Természetes elemek

Ha kilépünk a technológiai megszállottságú dekorációs trendekből, amelyekről láttuk, hogy a 2019-es tervezési trendekben dominálnak, akkor láthatjuk, hogy 2020-ban a friss, természetes anyagok felé haladunk, ilyenek például a kő, réz, beton és gránit.

 

Ezek az elemek elősegítik a nyugodt hangulat elérését bármilyen térben, miközben visszatükrözik az otthona körüli világot.

Bársony bútorok

Ha hiszi, ha nem, a bársonyt régimódinak tekintik, ezt fényűző és részletes kidolgozásnak tudhatjuk be. Ez a többdimenziós szövet már sok figyelmet kapott, és a belsőépítészek nagy számban vonzódtak a bársonyos dekorációk felé, ez a legkeresettebb belsőépítészeti trendek közé fog tartozni 2020-ban is.

 

Merítsen ihletet a neves tervezők által kiválasztott, bársonyos kanapék választékából.

Gazdagabb színpaletta

Noha a tompított színek segíthetnek elkerülni, hogy a terek elsöprőnek és látványosnak éreztessék magukat, a belsőépítészek úgy gondolják, hogy 2020 olyan év lesz, ahol a merészebb színek részesülnek előnyben.

 

A ház gazdagabb színárnyalatai révén tompább és természetes árnyalatú bútorok és dekorációs elemek azonban újból megjelenhetnek. A vörös vonalak, a mély sárgák és a buja zöldek fognak dominálni.

Feketén-fehéren

Egy valóban időtlen formatervezési trend, amely évek óta szereplője a lakberendezési toplistáknak.

 

A fekete-fehér vizuális kontrasztja egyensúlyt és merészséget kölcsönöz otthonának, miközben határozottságot, és nagy teret kölcsönöz.

Az idei divatirányzatok mellett érdemes azonban arra is gondolni, hogy a trendkövetés ugyan új megjelenést kölcsönözhet a lakásnak, de a saját ízlésünket, személyes igényünket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új trendekből átemelhetünk akár egyes apró elemeket is saját otthonunkba, ugyanakkor egyre gyakrabban kombinálnak új trendeket.

 
Korábbi bejegyzések
Elkérheti az ingatlanközvetítő az okmányokat?

Elkérheti az ingatlanközvetítő az okmányokat?

Bár ingatlanszakértőink viszonylag ritkán találkoznak a jelenséggel, időről-időre azonban egy-egy mutatás folyamán mégis felmerül a kérdés; vajon az ingatlanszakértő elkérheti az okmányokat? A következő blogunkban ennek járunk utána.

10 tipikus hiba, amelyet el kell kerülni az ingatlanvásárlásnál

10 tipikus hiba, amelyet el kell kerülni az ingatlanvásárlásnál

Az életben kevés olyan fontos döntés van, mint egy ingatlan megvásárlása. Az izgatottság és az újdonság varázsa sok esetben figyelmetlenné teszi az érdeklődőket, emiatt pedig szinte nincs olyan, aki ne követne el valamilyen tipikus hibát, melyek hátrányosan befolyásolják a döntésüket. Legújabb blogunkban összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni az ingatlanvásárlás sor...

Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Számos okból cserélhetnek gazdát az ingatlanok, lehet szó öröklésről, vagyonmegosztásról, adás-vételről vagy akár ajándékozásról is, egy azonban minden esetben közös – egy rosszul megállapított érték akár több milliós veszteséget is eredményezhet. Éppen ezért fontos minden esetben szakértői segítségét kérni, így teljesen biztosak lehetünk lakásunk, házunk, telkünk, esetleg üzlethelységünk értékébe...

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Minden megbízásnál ez első lépések között egyeztetünk az ügyféllel az eladni kíván ingatlan áráról. A pontosan meghatározott árnak azonban igen sok összetevője van, amit gyakran az eladók csak nehezen tudnak egyedül megugrani, jól jöhet tehát egy ingatlanszakértő segítsége. Ebben a blogban a reális ár meghatározásához adunk egy kis segítséget.

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 442 0922 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink