Lakóingatlan - az üzleted otthona

2022. 11. 15.

Az ingatlan befektetés mindig megtérül, ha pedig ilyen szemmel keresgélünk igazi kincseket is kifoghatunk ha Nyíregyházán keresünk eladó házat, vagy lakást befektetési célra. De vajon milyen lehetőségeink vannak ha nem szeretnénk albérletkiadással foglalkozni? A következőkben erre gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

  1. Lakásétterem

Talán a legismertebb formáció a felsorolásunk első helyén szereplő lakásétterem. A formáció szülőhazája Kuba, exkluzivitását pedig titkos, bennfentes mivoltának tulajdonítható.

Az első ilyen étterem Magyarországon 2007-ben nyílt, azóta pedig a számuk egyre növekszik.

Bár az ilyen típusú vállalkozások megnyitása bővelkedik kihívásokban, és nem árt tisztában lenni a törvényi szabályozásokkal sem, ha egy igazán egyedi, különleges vállalkozást szeretnénk nyitni és nem áll tőlünk távol a gasztro vonal sem, a lakásétterem biztosan jó választás lesz.

Ehhez tökéletes választás lehet ez a rendkívül impozáns, 100 négyzetméteres Penthouse lakás.

louis-hansel-8mqfx3zb3Ws-unsplash.jpg (1.88 MB)

  1. Lakás stúdió

Ha közel áll hozzád a filmezés, fotózás, vagy szívesen biztosítanál helyszínt különféle rendezvényeknek, akkor számodra is kiváló befektetés lehet a lakás stúdió. Ezek ez ingatlanok általában 1-1,5 szobásak, nem túl nagy alapterületűek, a berendezést illetően pedig a helyiségek egységesen képviselnek bizonyos stílusokat.

Lakás stúdiónak tökéletes választás lehet kínálatunkból ez az ízléses, 46 négyzetméter alapterületű, világos, 3. emeleti lakás, vagy akár ez a Nyíregyházán eladó belváros közeli lakás.

naomi-hebert-MP0bgaS_d1c-unsplash.jpg (956 KB)

  1. Home staging

Ha csak rövidtávon szeretnénk ingatlanba fektetni, akkor a Home staging tökéletes választás. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy viszonylag alacsony áron vásárolunk felújítandó ingatlant, amit egy rövid felújítás után haszonnal adunk tovább.

Ha ezt az ingatlanbefektetési formát választanánk, akkor a megvásárolni kívánt ingatlannál leginkább a jó elhelyezkedésre és felosztásra kell figyelnünk.

Kínálatunkból kiváló választás lehet ez a nyíregyházi tehermentes lakás amely bár kis alapterületű, de világos és jó elosztású, kiváló befektetési ingatlan.

 

Akármilyen befektetési céllal is keresünk ingatlant, a vétel előtt mindenképp érdemes tájékozódnunk a hatályban lévő jogszabályokról, tisztába lennünk a különféle jogi követelményekről a leendő üzletünkkel kapcsolatban.

Ha pedig ingatlan megvételével, vagy eladásával kapcsolatban lenne szükséged segítségre, keresd szakértő kollégáinkat a Balansz Ingatlanstúdióban.

 
Korábbi bejegyzések
Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Számos okból cserélhetnek gazdát az ingatlanok, lehet szó öröklésről, vagyonmegosztásról, adás-vételről vagy akár ajándékozásról is, egy azonban minden esetben közös – egy rosszul megállapított érték akár több milliós veszteséget is eredményezhet. Éppen ezért fontos minden esetben szakértői segítségét kérni, így teljesen biztosak lehetünk lakásunk, házunk, telkünk, esetleg üzlethelységünk értékébe...

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Minden megbízásnál ez első lépések között egyeztetünk az ügyféllel az eladni kíván ingatlan áráról. A pontosan meghatározott árnak azonban igen sok összetevője van, amit gyakran az eladók csak nehezen tudnak egyedül megugrani, jól jöhet tehát egy ingatlanszakértő segítsége. Ebben a blogban a reális ár meghatározásához adunk egy kis segítséget.

Így ismerd fel a profi ingatlanost

Így ismerd fel a profi ingatlanost

Hogy kik is azok, akik az ingatlan eladók, ingatlan vásárlók és ingatlanértékesítő szakemberek életét is megkeserítik?

Milyen hatást gyakorolnak az új rezsiszabályok az ingatlanpiacra?

Milyen hatást gyakorolnak az új rezsiszabályok az ingatlanpiacra?

Az elmúlt hetek híreinek nagy része az új rezsiszabályokat taglalta, mindenki próbálja a lehető legjobbat kihozni a jelenlegi helyzetből. A fogyasztók igyekeznek új energiahatékony megoldásokat találni, vagy épp a minimumra csökkenteni a fogyasztásukat. Az energiapiacon kívül azonban az új rezsiszabályok az ingatlanpiacot is igen erősen érintik.

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 442 0922 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink