Lakóingatlan - az üzleted otthona

2022. 11. 15.

Az ingatlan befektetés mindig megtérül, ha pedig ilyen szemmel keresgélünk igazi kincseket is kifoghatunk ha Nyíregyházán keresünk eladó házat, vagy lakást befektetési célra. De vajon milyen lehetőségeink vannak ha nem szeretnénk albérletkiadással foglalkozni? A következőkben erre gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

  1. Lakásétterem

Talán a legismertebb formáció a felsorolásunk első helyén szereplő lakásétterem. A formáció szülőhazája Kuba, exkluzivitását pedig titkos, bennfentes mivoltának tulajdonítható.

Az első ilyen étterem Magyarországon 2007-ben nyílt, azóta pedig a számuk egyre növekszik.

Bár az ilyen típusú vállalkozások megnyitása bővelkedik kihívásokban, és nem árt tisztában lenni a törvényi szabályozásokkal sem, ha egy igazán egyedi, különleges vállalkozást szeretnénk nyitni és nem áll tőlünk távol a gasztro vonal sem, a lakásétterem biztosan jó választás lesz.

Ehhez tökéletes választás lehet ez a rendkívül impozáns, 100 négyzetméteres Penthouse lakás.

louis-hansel-8mqfx3zb3Ws-unsplash.jpg (1.88 MB)

  1. Lakás stúdió

Ha közel áll hozzád a filmezés, fotózás, vagy szívesen biztosítanál helyszínt különféle rendezvényeknek, akkor számodra is kiváló befektetés lehet a lakás stúdió. Ezek ez ingatlanok általában 1-1,5 szobásak, nem túl nagy alapterületűek, a berendezést illetően pedig a helyiségek egységesen képviselnek bizonyos stílusokat.

Lakás stúdiónak tökéletes választás lehet kínálatunkból ez az ízléses, 46 négyzetméter alapterületű, világos, 3. emeleti lakás, vagy akár ez a Nyíregyházán eladó belváros közeli lakás.

naomi-hebert-MP0bgaS_d1c-unsplash.jpg (956 KB)

  1. Home staging

Ha csak rövidtávon szeretnénk ingatlanba fektetni, akkor a Home staging tökéletes választás. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy viszonylag alacsony áron vásárolunk felújítandó ingatlant, amit egy rövid felújítás után haszonnal adunk tovább.

Ha ezt az ingatlanbefektetési formát választanánk, akkor a megvásárolni kívánt ingatlannál leginkább a jó elhelyezkedésre és felosztásra kell figyelnünk.

Kínálatunkból kiváló választás lehet ez a nyíregyházi tehermentes lakás amely bár kis alapterületű, de világos és jó elosztású, kiváló befektetési ingatlan.

 

Akármilyen befektetési céllal is keresünk ingatlant, a vétel előtt mindenképp érdemes tájékozódnunk a hatályban lévő jogszabályokról, tisztába lennünk a különféle jogi követelményekről a leendő üzletünkkel kapcsolatban.

Ha pedig ingatlan megvételével, vagy eladásával kapcsolatban lenne szükséged segítségre, keresd szakértő kollégáinkat a Balansz Ingatlanstúdióban.

 
Korábbi bejegyzések
A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A legfontosabb tudnivalók a 2024-es CSOK Pluszról

A városi CSOK helyébe 2024-től a CSOK Plusz lép, mely egy új, kedvezményes hitelként fog szolgálni a családok számára. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb részleteket és feltételeket, hogy minden érdeklődő könnyen eligazodjon a programban.

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Hogyan Válassz Megfelelő Ingatlanközvetítőt?

Az ingatlanvásárlás vagy eladás egy rendkívül összetett folyamat lehet, amely során kulcsfontosságú tényező a megfelelő ingatlanközvetítő kiválasztása. Az ingatlanszakértő olyan szakember, aki mély ismerettel rendelkezik a helyi ingatlanpiacról, és hatékonyan támogathat téged az ingatlan megtalálásában vagy értékesítésében. De milyen szempontok szerint találhatod meg a legmegfelelőbb ingatlank...

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az Ideális Otthon: Ahol a Szívünk és a Funkció Találkozik

Az otthon szent terület. Egy hely, ahol a reggelek kávéja és a családi vacsorák egyaránt hajlékra lelnek. De mik teszik valóban "ideálissá" az lakóházat? Ez egy olyan egyensúly kérdése, ahol a szívünk vágyai és a mindennapi funkciók összeérnek. Az előszűrés pontossága pedig éppen ebben segít.

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Ellensúlyozható a jövő évben eltűnő lakástámogatások hatása?

Az elkövetkező évtől jelentős átalakításokat hoz a lakástámogatási rendszer, amelyek hatással lehetnek a lakásvásárlást tervező családok pénzügyi helyzetére is. Az átalakulás eredményeként számos jelenlegi kedvezmény megszűnik, miközben másoknál az elérhető támogatás összege növekedhet. Különösen nagyobb településeken élő családok kerülhetnek hátrányos helyzetbe, ha a lakásárak nem csökkennek lény...

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 555 0212 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink