Megnyitottuk új irodánkat!

2022. 08. 22.

Ingatlanstúdiónk nem csak egy egyszerű ingatlanközvetítő iroda. Munkatársaink igyekeznek a legszélesebb körű szolgáltatás-palettát ügyfeleink elé tárni. Így törekszünk arra, hogy minden terhet levegyünk az Önök válláról.

Szolgáltatások:

  • Ingatlan értékesítés: Megbízási díj alapján működik. Ezt a díjat az eladó fizeti ki, melynek díja az eladási ár 2-4%-a + Áfa, de minimum 300.000 Ft + Áfa.
  • Ingatlan bérbeadás: Munkatársaink segítenek önnek megkeresni a legmegfelelőbb bérlőt, amennyiben szüksége van rá. Díja egy havi bérleti díj, melyet a megbízó fizet ki.
  • Ingatlan-értékbecslés: Rögzítjük és dokumentáljuk azokat a tényeket, melyek befolyásolhatják az ingatlan értékét. Így figyelemebe vesszük az az ingatlan fekvését, telekterületének építési hatósági besorolását, az építmény műszaki állapotát, a település megközelíthetőségét stb. Ezen tényezők alapján határozunk meg egy mindenki számára elfogadható díjat is.
  • Energetikai tanúsítvány: Kiállítunk egy olyan igazoló okiratot, melyben rögzítjük az az etörvény felhatalmazása alapján kiadott jogszabály szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítőképességét az adott ingatlannak vagy önálló rendeltetési egységnek. Ezen okmány kiállításának a díját az ingatlan elhelyezkedése és mérete határozza meg.
  • Jogi tanácsadás: Ügyvéd kollégánk elkészíti az adásvételi szerződést, majd a Földhivatal felé benyújtja a dokumentációt. Az ügyvédi díj konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Biztosítási tanácsadás: Kollégáink ingatlan biztosítás megkötésében adnak segítséget. A tanácsadás díjmentes!
  • Hitel tanácsadás: Kolléganőnk összehasonlító elemzést végez a bankok kínálatának és az ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. A tanácsadás díjmentes!
  • Lakberendezés-tanácsadás: Lakberendező szakemberünk segít Önnek megálmodni álmai otthonát. A lakberendezési szolgáltatás díja konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Festés: Nálunk nem csak eladhatja vagy veheti ingatlanát; újjá is varázsolhatja! Festő kollégánknak köszönhetően nem kell máshol festőt keresnie, hiszen nálunk is felvállaltathatja! Az ár konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Takarítás: Ha értékesítés előtt vagy vásárlást követően azt szeretné, hogy ingatlana régi fényében tündököljön, ne habozzon igénybe venni takarítási szolgáltatásunkat sem. Szakképzett takarítónkban garantáltan nem fog csalódni! Az ár pedig konzultáció alapján kerül meghatározásra.

 

Keressen minket bizalommal, ha őszinte tanácsadásra és professzionális szolgáltatásokra vágyik. Hívjon még ma, és mi megkönnyítjük az ügyei intézését!

 
Korábbi bejegyzések
Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 442 0922 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlan szakértőink