Megnyitottuk új irodánkat!

2022. 08. 22.

Ingatlanstúdiónk nem csak egy egyszerű ingatlanközvetítő iroda. Munkatársaink igyekeznek a legszélesebb körű szolgáltatás-palettát ügyfeleink elé tárni. Így törekszünk arra, hogy minden terhet levegyünk az Önök válláról.

Szolgáltatások:

  • Ingatlan értékesítés: Megbízási díj alapján működik. Ezt a díjat az eladó fizeti ki, melynek díja az eladási ár 2-4%-a + Áfa, de minimum 300.000 Ft + Áfa.
  • Ingatlan bérbeadás: Munkatársaink segítenek önnek megkeresni a legmegfelelőbb bérlőt, amennyiben szüksége van rá. Díja egy havi bérleti díj, melyet a megbízó fizet ki.
  • Ingatlan-értékbecslés: Rögzítjük és dokumentáljuk azokat a tényeket, melyek befolyásolhatják az ingatlan értékét. Így figyelemebe vesszük az az ingatlan fekvését, telekterületének építési hatósági besorolását, az építmény műszaki állapotát, a település megközelíthetőségét stb. Ezen tényezők alapján határozunk meg egy mindenki számára elfogadható díjat is.
  • Energetikai tanúsítvány: Kiállítunk egy olyan igazoló okiratot, melyben rögzítjük az az etörvény felhatalmazása alapján kiadott jogszabály szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítőképességét az adott ingatlannak vagy önálló rendeltetési egységnek. Ezen okmány kiállításának a díját az ingatlan elhelyezkedése és mérete határozza meg.
  • Jogi tanácsadás: Ügyvéd kollégánk elkészíti az adásvételi szerződést, majd a Földhivatal felé benyújtja a dokumentációt. Az ügyvédi díj konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Biztosítási tanácsadás: Kollégáink ingatlan biztosítás megkötésében adnak segítséget. A tanácsadás díjmentes!
  • Hitel tanácsadás: Kolléganőnk összehasonlító elemzést végez a bankok kínálatának és az ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. A tanácsadás díjmentes!
  • Lakberendezés-tanácsadás: Lakberendező szakemberünk segít Önnek megálmodni álmai otthonát. A lakberendezési szolgáltatás díja konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Festés: Nálunk nem csak eladhatja vagy veheti ingatlanát; újjá is varázsolhatja! Festő kollégánknak köszönhetően nem kell máshol festőt keresnie, hiszen nálunk is felvállaltathatja! Az ár konzultációt követően kerül meghatározásra.
  • Takarítás: Ha értékesítés előtt vagy vásárlást követően azt szeretné, hogy ingatlana régi fényében tündököljön, ne habozzon igénybe venni takarítási szolgáltatásunkat sem. Szakképzett takarítónkban garantáltan nem fog csalódni! Az ár pedig konzultáció alapján kerül meghatározásra.

 

Keressen minket bizalommal, ha őszinte tanácsadásra és professzionális szolgáltatásokra vágyik. Hívjon még ma, és mi megkönnyítjük az ügyei intézését!

 
Korábbi bejegyzések
Elkérheti az ingatlanközvetítő az okmányokat?

Elkérheti az ingatlanközvetítő az okmányokat?

Bár ingatlanszakértőink viszonylag ritkán találkoznak a jelenséggel, időről-időre azonban egy-egy mutatás folyamán mégis felmerül a kérdés; vajon az ingatlanszakértő elkérheti az okmányokat? A következő blogunkban ennek járunk utána.

10 tipikus hiba, amelyet el kell kerülni az ingatlanvásárlásnál

10 tipikus hiba, amelyet el kell kerülni az ingatlanvásárlásnál

Az életben kevés olyan fontos döntés van, mint egy ingatlan megvásárlása. Az izgatottság és az újdonság varázsa sok esetben figyelmetlenné teszi az érdeklődőket, emiatt pedig szinte nincs olyan, aki ne követne el valamilyen tipikus hibát, melyek hátrányosan befolyásolják a döntésüket. Legújabb blogunkban összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni az ingatlanvásárlás sor...

Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Így zajlik nálunk egy értékbecslés

Számos okból cserélhetnek gazdát az ingatlanok, lehet szó öröklésről, vagyonmegosztásról, adás-vételről vagy akár ajándékozásról is, egy azonban minden esetben közös – egy rosszul megállapított érték akár több milliós veszteséget is eredményezhet. Éppen ezért fontos minden esetben szakértői segítségét kérni, így teljesen biztosak lehetünk lakásunk, házunk, telkünk, esetleg üzlethelységünk értékébe...

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Hogyan határozzuk meg egy ingatlan árát?

Minden megbízásnál ez első lépések között egyeztetünk az ügyféllel az eladni kíván ingatlan áráról. A pontosan meghatározott árnak azonban igen sok összetevője van, amit gyakran az eladók csak nehezen tudnak egyedül megugrani, jól jöhet tehát egy ingatlanszakértő segítsége. Ebben a blogban a reális ár meghatározásához adunk egy kis segítséget.

Horváth Sára
Horváth Sára
Ügyvezető
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára. még több
Célom a hatékony és az eredményes közvetítés. Számos olyan probléma merülhet fel, amivel Ön még nem találkozott. Több éves ingatlan értékesítő és vezetői tapasztalatból kifolyólag szinte mindenre találok megoldást. Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésre jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.
Telefonszám +36 70 442 0922 E-mail sara@balanszingatlan.hu Iroda 4400 Nyíregyháza, István utca 32.
Komplex szolgáltatásaink
Az Ön érdekében!
Szolgáltatásaink
Munkatársaink
Ingatlan szakemberek
Ingatlanszakértőink